OBS Grusning av Planen

Hej alla medlemmar.

Hoppas sommaren varit bra. Nu är i alla fall jag tillbaka till verkligheten.Vi behöver utföra en del arbeten på grusplanen. För att göra det möjligt för maskiner att förflytta sig är det viktigt att parkering sker på rätt sätt. Där ”rörgaljarna” tidigare har stått uppstod ett dike och skall nu fyllas på med grus.Nere på plan framför kajen och där vi i vanliga fall brukar parkera, behöver det fyllas på massor för att slippa de sjöar som brukar bildas där.Dessa två områden är markerade med rödvita band.Efter staketet mot skolan vid virkesförrådet skall yta jämnas av för att underlätta för Subliften.Arbetet kommer att påbörjas under augusti och skall naturligtvis vara klart till torrsättning. Parkera väster om klubbhuset mot Skuruparken, tack.

Hälsningar Maud RydellArbetschefen

Lämna en kommentar