Medlemskap

Välkommen att ansöka om medlemskap i Skurusundets Båtsällskap!

Du behöver vara medlem för att stå i kön. Du får då vårt Info-blad, delta i medlemsmöten och tillgång till hela web-platsen.

Du kan ansöka om medlemskap med eller utan rätt till båtplats.
(Båtdatafälten måste tyvärr fyllas i även om du inte vill ha båtplats eller ännu inte har båt, skriv en etta i resp *-märkt fält)

För att få båtplats krävs några års kötid. Medlemskap med båtplats erbjuds då plats finns på land. Önskar du även plats i hamnen så kan du få vänta ytterligare något/några år på bryggplats.

Ansökan om att ställa sig i kön till medlemskap sker genom att fylla i följande ansökan: https://bas.batunionen.se/WaitingListExternalMemberDetail/WaitingListExternalQueueList/8JMAZ – idag är kötiden beräknad till 6 år innan ett fullvärdigt medlemskap(dvs med plats på klubben) kan erhållas.

Medlemsavgiften för senior är 350:- per år resp 100:- för junior t.o.m 17 år. Betalas snarast efter anmälan till Swish 123 668 5622 eller BG 5599-2325. Följande år kommer du att få en faktura.

Vi hanterar båtar med en vikt upp till max 8 ton. Dispens för tyngre båtar kan i undantagsfall beviljas.

Vi har ett mycket begränsat, och varierande, antal platser för icke medlemmar som erbjuds med ett-årskontrakt. Kryssa i lämplig ruta om du är intresserad.  Med vänlig hälsning

Information om klubbens avgifter:

SBS Avgifter 2024